Burslar Gelibolu Eğitim Platformundan

Gelibolu Vakfı başarıyla sürdürdüğü "Gelibolu Evlatlarını Okutuyor" projesini sonlandırarak, öğrenci burslarına ilişkin çalışmalarını yeni kurulan Gelibolu Eğitim Platformu çatısı altında sürdürme kararı aldı.

Kentimizde faaliyet gösteren (alfabetik sırayla) Atatürkçü Düşünce Derneği Gelibolu Şubesi, Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği Gelibolu Şubesi, Dost Patiler Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, Evreşe ve Yöresi Eğitim Day.ve Yar.Derneği, Gelibolu Sağlık Hizmetlerini Destekleme Gel.ve Güç.Derneği, Gazi Süleyman Paşa Mh.Yar.Güz.ve Dayanışma Derneği, Gelibolu Değişim Derneği, Gelibolu Esnaf Odası, Gelibolu İş Adamları Derneği, Gelibolu Kadınlar Derneği, Gelibolu Piri Reis Eğitim Kültür Gençlik Turizm ve Sos.Day.Derneği, Türkiye Kızılay Derneği Gelibolu Şubesi, Gelibolu Ticaret Odası, Gelibolu Türk Hava Kurumu şubesi ve Gelibolu Vakfı'nın bir araya gelerek oluşturdukları Gelibolu Eğitim Platformu, öncelikle ilçede verilen öğrenci burslarını bir çatı altında toplamaya çalışarak, daha fazla kardeşimizin burs ihtiyacının karşılanması için faaliyet gösterecek. Kendi arasından seçtiği Yürütme Komisyonu ile çalışmaya başlayan Platform önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklama yapacak. Bizler Gelibolu Vakfı olarak diğer kurumlarla birlikte üzerimize düşeni yaparak, platformun başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Gelibolu'nun önemli kurumlarının desteğini açıkladığı Platforma Gelibolu Vakfı olarak başarılar diliyoruz.
Gelibolu Eğitim Platformu sadece Gelibolu'lulara burs sağlama amacıyla yola çıkmış olup, Gelibolu dışındaki öğrencilerin burs talepleri dikkate alınmayacaktır. Burs başvurularının şekli ve zamanı konusunda Gelibolu Eğitim Platformunun duyurularına ulaşmak için lütfen Gelibolu Vakfı Facebook sayfanı takip ediniz.

Home Çalışmalarımız Burslar Gelibolu Eğitim Platformundan