Önemli Duyuru

Daha önce de ilan edildiği gibi vakfımız, öğrenci bursları ile ilgili projesini sonlandırmış ve burs konusundaki çalışmalarını bundan sonra kurucularından olduğu Gelibolu Eğitim Platformu çatısı altında sürdürme kararı almıştır. Gelibolu Eğitim Platformunun açıklamalarına ulaşmak ve burs başvurusunda bulunmak için platformun  https://www.facebook.com/GeliboluEgitimPlatformu/adresindeki Facebook sayfasını kullanabilirsiniz.

Burslar Gelibolu Eğitim Platformundan

Gelibolu Vakfı başarıyla sürdürdüğü "Gelibolu Evlatlarını Okutuyor" projesini sonlandırarak, öğrenci burslarına ilişkin çalışmalarını yeni kurulan Gelibolu Eğitim Platformu çatısı altında sürdürme kararı aldı.

Kentimizde faaliyet gösteren (alfabetik sırayla) Atatürkçü Düşünce Derneği Gelibolu Şubesi, Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği Gelibolu Şubesi, Dost Patiler Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, Evreşe ve Yöresi Eğitim Day.ve Yar.Derneği, Gelibolu Sağlık Hizmetlerini Destekleme Gel.ve Güç.Derneği, Gazi Süleyman Paşa Mh.Yar.Güz.ve Dayanışma Derneği, Gelibolu Değişim Derneği, Gelibolu Esnaf Odası, Gelibolu İş Adamları Derneği, Gelibolu Kadınlar Derneği, Gelibolu Piri Reis Eğitim Kültür Gençlik Turizm ve Sos.Day.Derneği, Türkiye Kızılay Derneği Gelibolu Şubesi, Gelibolu Ticaret Odası, Gelibolu Türk Hava Kurumu şubesi ve Gelibolu Vakfı'nın bir araya gelerek oluşturdukları Gelibolu Eğitim Platformu, öncelikle ilçede verilen öğrenci burslarını bir çatı altında toplamaya çalışarak, daha fazla kardeşimizin burs ihtiyacının karşılanması için faaliyet gösterecek. Kendi arasından seçtiği Yürütme Komisyonu ile çalışmaya başlayan Platform önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklama yapacak. Bizler Gelibolu Vakfı olarak diğer kurumlarla birlikte üzerimize düşeni yaparak, platformun başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Gelibolu'nun önemli kurumlarının desteğini açıkladığı Platforma Gelibolu Vakfı olarak başarılar diliyoruz.
Gelibolu Eğitim Platformu sadece Gelibolu'lulara burs sağlama amacıyla yola çıkmış olup, Gelibolu dışındaki öğrencilerin burs talepleri dikkate alınmayacaktır. Burs başvurularının şekli ve zamanı konusunda Gelibolu Eğitim Platformunun duyurularına ulaşmak için lütfen Gelibolu Vakfı Facebook sayfanı takip ediniz.

Mütevelli Heyet İftarı

Ramazan ayının son günleri yaklaşırken, Mütevelli Heyetimiz iftarda bir araya geldi. Gelibolu Balık Restaurantta gerçekleşen iftara heyet üyelerinin büyük çoğunluğunun yanısıra Mütevelli Heyet Başkanımız Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı da katıldı.

Vakfımızın Mütevelli Heyeti Toplandı

Vakıf başkanımız Özcan Öztürk'ün iş yoğunluğu nedeniyle istifası sonucu toplanan Mütevelli Heyetimiz Yönetim ve Denetim Kurulllarını yeniledi. Yeni Yönetim Kurulunda görev almayan  üyelere teşekkür eden Mütevelli Heyetimiz'in belirlediği kurullarda şu isimler yer aldı;

Home Çalışmalarımız